Kotikolon tarina

Köyliönjoen rannalla löydät suomalaisen maaseutuidyllin kauneimillaan. Lallista ja piispa Henrikistä tunnetussa Köyliön Tuiskulan kylässä sijaitsee Tuiskulan Kotikolo.

Uudistetussa navettarakennuksen vintissä toimii Tuiskulan Kotikolo, persoonallisen kauniisti sisustettu kahvipaikka, jota voidaan mainiosti käyttää myös kokous- tai seminaaritilana.

Asiakkaan toivomusten mukaan järjestyvät tilauksesta herkulliset kahvitarjoilut. Vintillä järjestetään myös taidenäyttelyitä.

Jotta vierailusta jäisi reppuun muutakin kuin hyvä mieli, voi Kotikolon myymälästä löytää kotiinviemisiksi korkealaatuisia kotiteollisuustuotteita: käsinmaalatuista silkkihuiveista ja karitsanvillaisista kastemekoista lampaannahkavällyihin tai isännän verstaan puutuotteisiin, josta tunnetuimmat ovat kotimaisesta koivuvanerista valmistetut rasiat ja roskakorit.

Tuiskulan Kotikolon tuotteet ovat mainioita liikelahjoja.

Kävitpä sitten missä merkeissä tahansa, unohtaa ei toki sovi paikan syvintä olemusta, maaseutumiljöötä. Täällä voit halutessasi vaikka kävellä jokirantaan ongelle. Kotikolon isäntäväki toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi.

DSC00075 DSC00072