Yleistä VANERIKKO -tuotteista

VANERIKKO -tuotteet on valmistettu laadukkaasta suomalaisesta koivuvanerista Suomessa, Köyliön Tuiskulassa.

Normaalisti pintakäsittely tehdään kahteen kertaan käsin siveltimellä treijaamalla käyttäen kotimaista puolikiiltävää vesiohenteista kalustelakkaa. Pintakäsittely värillisenä peittää koivuvanerin oman vaalean kellertävän värin, mutta antaa silti koivun hienon syykuvioinnin näkyä pintakäsittelyn läpi. Pintakäsittely on kosteuden kestävä, joten pinnan pyyhkiminen kostealla liinalla ei ole mikään ongelma.

Usein samaa kalustelakkaa käytetään myös värittömänä, jolloin näkyviin jää koivun oma väri, ja joka vuosien saatossa antaa rasian pinnan patinoitua ’wanhan ajan hatturasian’ tavoin.

Erikseen sopien toimitamme tuotteita myös puuvalmiina tai muilla pintakäsittelymateriaaleilla käsiteltynä.

19.9.2017: Olemme parasta aikaa päivittämässä VANERIKKO -tuotteittemme alasivuja. Lisäämme kuvia, tarkat mitat (kuten säilytysrasiasivuille onkin jo ne lisätty) ja vähittäishinnat eri vaihtoehdoille. Jos jokin asia tuotteistamme kiinnostaa ja se ei löydy sivuiltamme, niin ystävällisesti lähetä meille sähköpostia: kotikolo@tuiskulankotikolo.fi tai soita: 050 5262952 / Harri. Tällä tavalla askarruttava asia varmasti selviää.

VANERIKKO -TUOTTEET:

VANERIKKO -säilytysrasiat

VANERIKKO -istuimet

VANERIKKO -roskakorit

VANERIKKO -pyykkikorit

VANERIKKO -liikelahjat

 

MUITA TUOTTEITA:

Ylioppilaalle

Päiväpulkka-koru